Keitä Keltainen Kukka tai Keltainen Sydän Makaronit "al dente". Kaada lävikköön, jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta. Lisää joukkoon kukkakaalinnuput (raa'at) ja mangopalat. Sekoita kastike ja kaada siitä puolet pastan joukkoon.
Kuutioi juusto ja nosta erilliseen kulhoon. Peitä astia kelmulla ja säilytä kylmässä. Edellä mainitut työt voit tehdä jo edellisenä päivänä. Voit myös halutessasi suikaloida salaatit ja kurkun edellisenä päivänä, mutta parempana ne pysyvät, jos teet työn vasta tarjoilupäivänä.
Sekoita juustokuutiot, tomaatit (halutessa halkaistuna), salaatit ja kurkku pastan joukkoon ja lisää loput kastikkeesta. Mikäli tarjoilet salaattia isomman ruokakokonaisuuden osana, annos riittää kaksinkertaiselle henkilömäärälle (n. 15:lle).
VINKKI: Voit tehdä salaatin myös Keltainen Raketti Spagetilla, joka on myös tummaa ja kuitupitoista, mutta silti kauniin väristä pastaa.
Kommentteja ja keskustelua