Juhlasydämet Voitaikinasta

Juhlasydämet Voitaikinasta
  • Saat herkullisia ja juhlallisia pikkuleipiä käyttämällä voitaikinaa.
  • Voitaikinan lehtevät kerrokset tekevät pikkuleivistä kuohkeita.
  • Voitaikinasta tehtyjen pikkuleipien väliin voi laittaa muun muassa rahkatäytteen.
  • Näiden Juhlasydämien välissä on raikas sitruunatäyte!
15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
150glemon curdia
150ggreippilohkoja sokeriliemessä (säilyke)
200gsitruunarahkaa

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan levyt erilleen. Ota hieman kohmeisesta taikinasta isohkolla sydänmuotilla sydämiä (2-3 sydäntä per levy). Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin keltaisiksi, n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä, halkaise ja laita täytettä väliin.

Levitä ensin lemon curdia pohjille, jokaiselle reilu 1 rkl. Laita jokaisen päälle yksi valutettu greippilohko ja nokare sitruunarahkaa.

VINKKI: Lemon curdin tilalla voi käyttää paistonkestävää marjahilloa ja greippilohkojen tilalla puolukoita tai karpaloita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)