Juhlasydämet Voitaikinasta

Juhlasydämet Voitaikinasta

Saat herkullisia ja juhlallisia pikkuleipiä käyttämällä voitaikinaa. Voitaikinan lehtevät kerrokset tekevät pikkuleivistä kuohkeita. Voitaikinasta tehtyjen pikkuleipien väliin voi laittaa muun muassa rahkatäytteen. Näiden Juhlasydämien välissä on raikas sitruunatäyte!

15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
150glemon curdia
150ggreippilohkoja sokeriliemessä (säilyke)
200gsitruunarahkaa

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan levyt erilleen. Ota hieman kohmeisesta taikinasta isohkolla sydänmuotilla sydämiä (2-3 sydäntä per levy). Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin keltaisiksi, n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä, halkaise ja laita täytettä väliin. Levitä ensin lemon curdia pohjille, jokaiselle reilu 1 rkl. Laita jokaisen päälle yksi valutettu greippilohko ja nokare sitruunarahkaa.

VINKKI: Lemon curdin tilalla voi käyttää paistonkestävää marjahilloa ja greippilohkojen tilalla puolukoita tai karpaloita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)