Tee makaronista salaattia juhliin. 

Keitä salaattiin käytettävää makaronia 1-2 minuuttia vähemmän kuin pakkauksen ohjeessa ja huuhdo se heti keittämisen jälkeen lävikössä kylmällä vedellä. 

Tarjoile pastasalaatin kanssa erilaisia pikkusuolaisia lisukkeita.

Ainekset noin 4-6 annosta annosta

n.200
g
sokeriherneen palkoja tai ½ kurkku
n.300
g
katkarapuja tai marinoituja broilerin fileepaloja
10-15
kpl
kirsikkatomaatteja tai retiisejä
1
tlk
ananaspaloja (pieni tlk)
1
tlk
mustia oliiveja (pieni tlk)
1
rapea keräsalaatti
Kastike:
dl
säilykeananaksen lientä
dl
öljyä
dl
sinappia
dl
sokeria
tl
rouhittua punapippuria tai mustapippuria
(⅓
tl
chilijauhetta)

Ohje

  1. Keitä makaroneja suolalla maustetussa vedessä 6 min. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kurkku tai kiehauta sokeriherneen palot. Kypsennä broilerin fileepalat tai sulata katkaravut.

  2. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Lado puhdistetut salaatinlehdet tarjoiluvadille. Sekoita ainekset ja kastike. Lusikoi salaatti vadille salaatinlehtien päälle. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.