Jäätelö-Hedelmätorttu

Myllyn Paras
piirakkavuoan halkaisija 28 - 30 cm, noin 10:lle
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
Täyte kypsälle tortulle:
½-1dlkirsikka-, persikka- tai rypälemehua
1-2dlkirsikka- tai persikkahilloa tai -sosetta
n.½-1ljäätelöä
Koristeeksi:
5-6kplluumuja, (säilyke)persikoita tai satsumia
n.300gviinirypäleitä tai kirsikoita

Valmistusohje

Sulata taikina, painele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kypsennä 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Kostuta jäähtynyt pohja. Levitä päälle hillo tai sose. Pehmennä jäätelöä hieman. Levitä jäätelö tortun päälle. Säilytä torttu pakastimessa siihen asti, kunnes se tarjoillaan. Koristele hedelmin ja yrtein ennen tarjoilua. Sopii pieniin kutsuihin, jossa torttu syödään pian pakastimesta ottamisen jälkeen.

VINKKI: Katso myös Isänpäivän Hedelmärahkatorttu.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

nami