Hortensiahuntuinen kermakakku

Hortensiahuntuinen kermakakku
noin 25 hengelle
10munaa
4½-5dlsokeria
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlperunajauhoja
2tlleivinjauhetta
Kostutukseen:
vanilliinimaitoa (2 dl:aan maitoa sekoitetaan 1 tl vanilliinisokeria)
Suklaamousse (kakun pohjakerroksiin):
2psBlå Bandin suklaamoussejauhetta
5dlkermaa
1Brunbergin suklaalevy sulatettuna
1pkttuorejuustoa (200-250 g)
2liivatetta liotettuna pieneen vesitilkkaan
(1psrouhittuja Pätkiksiä)
Mangomousse:
2psBlå Bandin mango-passionmoussejauhetta
5dlkermaa
1pkttuorejuustoa
3kplPiltti-mangososetta/survottua tölkkimangoa 2 tlk
1sitruunan mehu
5liivatetta liotettuna sitruunamehuun

Valmistusohje

Tee 10 munan sokerikakkupohja jaettuna kahteen erikokoiseen vuokaan. Vaahdota kermat ja moussejauheet. Lisää tuorejuustot, vatkaa. Lisää sula suklaa toiseen ja toiseen mango-osuus. Liivatenesteet viimeiseksi. Päälle n. 8 dl kermaa vaahdotettuna ja 1 prk rahkaa. Koristeet sokerimassasta painettavalla hortensiamuotilla, päällä kimallespray.

Resepti:
Sarita Launiala (Leivontanurkan Juhlapöydän kuningatar -kilpailun 1. sija vuonna 2012)

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)