Hortensiahuntuinen kermakakku

Hortensiahuntuinen kermakakku

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

11 arviota
Valmisteluaika
1 h 30 min
Kokonaisaika
2 h 30 min

Ainekset noin 25:lle annosta

10
munaa
4½-5
dl
sokeria
2
dl
perunajauhoja
2
tl
leivinjauhetta
Kostutukseen:
vanilliinimaitoa (2 dl:aan maitoa sekoitetaan 1 tl vanilliinisokeria)
Suklaamousse (kakun pohjakerroksiin):
2
ps
Blå Bandin suklaamoussejauhetta
5
dl
kermaa
1
Brunbergin suklaalevy sulatettuna
1
pkt
tuorejuustoa (200-250 g)
2
liivatetta liotettuna pieneen vesitilkkaan
(1
ps
rouhittuja Pätkiksiä)
Mangomousse:
2
ps
Blå Bandin mango-passionmoussejauhetta
5
dl
kermaa
1
pkt
tuorejuustoa
3
kpl
Piltti-mangososetta/survottua tölkkimangoa 2 tlk
1
sitruunan mehu
5
liivatetta liotettuna sitruunamehuun

Ohje

  1. Tee 10 munan sokerikakkupohja jaettuna kahteen erikokoiseen vuokaan. Vaahdota kermat ja moussejauheet. Lisää tuorejuustot, vatkaa. Lisää sula suklaa toiseen ja toiseen mango-osuus. Liivatenesteet viimeiseksi.

  2. Päälle n. 8 dl kermaa vaahdotettuna ja 1 prk rahkaa. Koristeet sokerimassasta painettavalla hortensiamuotilla, päällä kimallespray.

Resepti:
Sarita Launiala (Leivontanurkan Juhlapöydän kuningatar -kilpailun 1. sija vuonna 2012)

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

11 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.