Helppo Spagetti-Kanawokki

20 min, josta valmisteluaika 15 min
noin 4:lle
Pasta: | ||
250 | g | Myllyn Paras Spagettia |
tai Sportti Täysjyväspagettia | ||
Wokkipohja: | ||
1 | rkl | öljyä |
1-2 | punajuurta lastuina | |
1 | iso sipuli renkaina | |
n.400 | g | broilerin fileesuikaleita |
2 | dl | vettä |
mustapippuria myllystä | ||
2 | dl | (kevyt) sinihomejuustoa muruna |
1 | dl | persilja- tai basilikasilppua |
Valmistusohje
-
Kiehauta vesi ja lisää suola ja spagetit kiehuvaan veteen. Anna kypsyä kiehuvassa vedessä n. 8 minuuttia. Valuta lävikössä, mutta älä huuhdo. Samalla kun spagetti kypsyy, valmista wokkipohja.
-
Paista wokkipannulla öljyssä ohuita punajuurilastuja ja sipulirenkaita, lisää mukaan broilerisuikaleet. Lisää neste ja anna kypsyä. Sekoita joukkoon murustettu sinihomejuusto ja keitetty valutettu spagetti sekä tuoretta persiljaa tai basilikaa.
VINKKI: Saat vaihtelua käyttämällä punajuuren tilalla bataattia.
Kommentoi reseptiä