Helppo Spagetti-Kanawokki

Helppo Spagetti-Kanawokki

Keitettäessä kiharansa säilyttävä spagetti on laadukas ja näyttävä pasta, joka sopii hyvin tuomaan vaihtelua ja ilmettä erilaisiin pastaruokiin. Kihara spagetti sopii lisäkkeeksi sellaisenaan kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi, paistoksiin, salaatteihin, keittoihin ja patoihin. Kastike tarttuu hyvin spagettiin ja näin Kiharat Spagettiruoat ovat maistuvia.

noin 4:lle
Pasta:
½ps
tai Sportti Täysjyväspagettia (250 g)
Wokkipohja:
1rklöljyä
1-2punajuurta lastuina
1iso sipuli renkaina
n.400gbroilerin fileesuikaleita
2dlvettä
mustapippuria myllystä
2dl(kevyt) sinihomejuustoa muruna
1dlpersilja- tai basilikasilppua

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää suola ja spagetit kiehuvaan veteen. Anna kypsyä kiehuvassa vedessä n. 8 minuuttia. Valuta lävikössä, mutta älä huuhdo. Samalla kun spagetti kypsyy, valmista wokkipohja. Paista wokkipannulla öljyssä ohuita punajuurilastuja ja sipulirenkaita, lisää mukaan broilerisuikaleet. Lisää neste ja anna kypsyä. Sekoita joukkoon murustettu sinihomejuusto ja keitetty valutettu spagetti sekä tuoretta persiljaa tai basilikaa.

Vinkki: Saat vaihtelua käyttämällä punajuuren tilalla bataattia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tosi hyvää