Meksikolainen papu-tomaattisalsa

meksikolainen papu-tomaattisalsa
1-2 annosta
1sipuli
pala lanttua
1porkkana
2tlöljyä
150gjauhelihaa
suolaa, rouhittua mustapippuria
n. ½dlvahvaa chilikastiketta
200-250gtomaattimurskaa
150-200gpapuja
Tarjoiluun:
pari kourallista nachoja
2rklsilputtua persiljaa
50granskankermaa

Valmistusohje

Halkaise sipuli, poista kuoret ja viipaloi puolikkaat. Kuutioi kuoritut juurekset. Kuumenna öljy pannussa, ruskista jauheliha rouheaksi muruksi yhdessä sipuliviipaleiden ja juureskuutioiden kanssa.

Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää chilikastike ja tomaattimurska, hauduta pari minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna.

Nauti nachojen, persiljan ja ranskakerman kanssa. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)