Tämä resepti on osa jauheliha-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.

Ainekset 1-2 annosta annosta

1
sipuli
pala lanttua
1
porkkana
2
tl
öljyä
150
g
jauhelihaa
suolaa, rouhittua mustapippuria
n. ½
dl
vahvaa chilikastiketta
200-250
g
tomaattimurskaa
150-200
g
papuja
Tarjoiluun:
pari kourallista nachoja
2
rkl
silputtua persiljaa
50
g
ranskankermaa

Ohje

  1. Halkaise sipuli, poista kuoret ja viipaloi puolikkaat. Kuutioi kuoritut juurekset. Kuumenna öljy pannussa, ruskista jauheliha rouheaksi muruksi yhdessä sipuliviipaleiden ja juureskuutioiden kanssa.

  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää chilikastike ja tomaattimurska, hauduta pari minuuttia. Lisää pavut ja kuumenna.

  3. Nauti nachojen, persiljan ja ranskankerman kanssa. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.