Jauheliha-tomaattikasari

Myllyn Paras
3-4:lle
1rklrypsiöljyä
1iso sipuli
2-3valkosipulinkynttä
400gvähärasvaista jauhelihaa
1tetrapaseerattua tomaattia (500 g) tai 1 tlk tomaattimurskaa
2dllihalientä tai vettä
2tlpizzamaustetta
½-1tlsuolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
1pspakastevihanneksia (250 g)
4dlMyllyn Paras Tumma Makaronia

Valmistusohje

Kuullota silputtu sipuli, valkosipulisuikaleet ja jauheliha öljyssä, paistokasarissa kevyesti. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti tai tomaattimurska ja lihaliemi tai vesi sekä mausteet.

Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen kannen alla viitisen minuuttia. Lisää joukkoon pakastevihannekset ja makaronit. Kuumenna nopeasti kiehuvaksi ja kypsennä vielä n. 7 minuuttia. Tarkista maku.

VINKKI! Jos haluat tarjoilla mieluummin jauhelihakastikkeen ja pastan erikseen, kannattaa kokeilla herkullista herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

iha namui reseptei teillä. lordikin tykkää!
Tosi jees resepti
tosi hyvää ruokaa keksitte tehdä!!!