Jauheliha-tomaattikasari

Myllyn Paras
3-4:lle
300gvähärasvaista jauhelihaa
3-4dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
1psesim. pakastevihanneksia (300 g)
1-2dllihalientä tai vettä
1tetrapaseerattua tomaattia (500 g) tai 1 tlk tomaattiurskaa
1-2valkosipulinkynttä
1sipuli tai ½ pss pakastesipulikuutioita
½rklöljyä
2tlpizzamaustetta tai Provencen yrttiseosta
½tlsuolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Kuullota
silputtu sipuli, valkosipulisuikaleet ja jauheliha paistokasarissa kevyesti.
Lisää joukkoon paseerattu tomaatti tai tomaattimurska ja lihaliemi tai vesi sekä
mausteet.

Kuumenna
kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen kannen alla viitisen minuuttia. Lisää
joukkoon pakastevihannekset ja makaronit. Kuumenna nopeasti kiehuvaksi ja keitä
vielä n 8 minuuttia. Tarkista maku.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

iha namui reseptei teillä. lordikin tykkää!
Tosi jees resepti
tosi hyvää ruokaa keksitte tehdä!!!