Ainekset 3-4:lle annosta

1
rkl
rypsiöljyä
1
iso sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
400
g
vähärasvaista jauhelihaa
1
tetra
paseerattua tomaattia (500 g) tai 1 tlk tomaattimurskaa
2
dl
lihalientä tai vettä
2
tl
pizzamaustetta
½-1
tl
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
1
ps
pakastevihanneksia (250 g)

Ohje

  1. Kuullota silputtu sipuli, valkosipulisuikaleet ja jauheliha öljyssä, paistokasarissa kevyesti. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti tai tomaattimurska ja lihaliemi tai vesi sekä mausteet.

  2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hiljalleen kannen alla viitisen minuuttia. Lisää joukkoon pakastevihannekset ja makaronit. Kuumenna nopeasti kiehuvaksi ja kypsennä vielä n. 7 minuuttia. Tarkista maku.

VINKKI! Jos haluat tarjoilla mieluummin jauhelihakastikkeen ja pastan erikseen, kannattaa kokeilla herkullista herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.