Helpoin tapa tehdä itse wienereitä muistuttavia leivonnaisia on tehdä ne valmiista lehtevästä voitaikinasta.
Leikkaa hieman sulaneet pakastetaikinalevyt neliöiksi, voitele, koristele raesokerilla ja halutessasi mantelirouheella ja laita keskelle hedelmäpaloja, esim. persikkaviipaleita.
Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä hedelmäpalojen lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.
Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Voitele neliöt munalla, ripottele päälle kauttaaltaan mantelirouhetta ja raesokeria. Laita jokaiselle neliölle viipaloitu persikan puolikas ja kirsikka.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin värisiksi. Vaihtelua saat laittamalla persikkaviipaleiden alle hieman paistonkestävää marmeladia, marsipaania tai sinihomejuustoa.
reseptistä tuli herkullista ja ei mennyt pilalle ohjeessa kerrotaaan selvasti miten helpot kotiwienerit valmistetään.
kokeilin reseptia ja kaikki kehuivat miten hyviä ne olivat