Helpot kotiwienerit

Helpot kotiwienerit
35 min, josta valmisteluaika 20 min
  • Helpoin tapa tehdä itse wienereitä muistuttavia leivonnaisia on tehdä ne valmiista lehtevästä voitaikinasta.
  • Leikkaa hieman sulaneet pakastetaikinalevyt neliöiksi, voitele, koristele raesokerilla ja halutessasi mantelirouheella ja laita keskelle hedelmäpaloja, esim. persikkaviipaleita.
  • Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä hedelmäpalojen lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
1muna
1dlmantelirouhetta
1dlraesokeria
1tlksäilykepersikoita (iso tlk)
1tlkpunaisia säilykekirsikoita

Valmistusohje

  1. Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Voitele neliöt munalla, ripottele päälle kauttaaltaan mantelirouhetta ja raesokeria. Laita jokaiselle neliölle viipaloitu persikan puolikas ja kirsikka.

  2. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin värisiksi. Vaihtelua saat laittamalla persikkaviipaleiden alle hieman paistonkestävää marmeladia, marsipaania tai sinihomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (9)

Hyvä vinkki miten voi tehdä nopeasti viinereitä. En ole aikaisemmin kokeillut. Nyt voi sitten joskus kevättalvella tehdä näitä.
Hyvä resepti selkeä kiitos
Tosi hyvää
Nopea ja helppo jos vieraita on tulossa. Kokeilkaa pakaste mansikoita ja mustikoita, niillä tulee älyttömän herkullisia:)
Ihan ok.;-)
Aivan ihania varmaan, keskiviikoksi sitten näitä.
Tämä resepti on tosi helppo ja nopea vierasvara. Ja hyviä olivat.
reseptistä tuli herkullista ja ei mennyt pilalle ohjeessa kerrotaaan selvasti miten helpot kotiwienerit valmistetään. kokeilin reseptia ja kaikki kehuivat miten hyviä ne olivat
Tämä on hyvää, mutta laitappa persikan alle vielä sipaisu vaniljatuorejuustoa :)