Hedelmäinen rahkatorttu lehtitaikinasta

Myllyn Paras
uunipellillinen
Pohja:
1pktMyllyn Paras Iso Lehtitaikinalevyä (600 g)
Hedelmäkerros:
1tlksäilykepersikoita (iso)
1tlkananasrenkaita (pieni)
1tlksäilykekirsikoita (pieni)
Rahkaseos:
2tlkrahkaa
2dlkermaa
2munaa
dlsokeria
1rklvaniljasokeria
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
50gsulatettua voita

Valmistusohje

Sulata taikina ohjeen mukaan ja kaaviloi uunipellille
sopivaksi siten, että torttuun jää reunat. Kuutioi hedelmäpalat ja sekoita
kaikki rahkaseoksen aineet keskenään ja kaada torttupohjalle. Paista
200-asteisen uunin keskitasolla n. 45 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Kiitos, tervetullutta vaihtelua.
Hyviä olivat ja jouluna kävivät.
Helppo ja nopea.Pienellä vaivalla tarjottavaa vieraille.