Hauki siankärsämö-vuohenputkihöystöllä kera Kukkapastan

Hauki siankärsämö-vuohenputkihöystöllä kera Kukkapastan

Kerää pihasta puhdasta vuohenputkea ja siankärsämöä. Käytä nuoria ja pieniä kasvien lehtiä. Mikäli kasvit ovat liian isoja, niitä ne matalaksi ja saat uutta satoa!

n. 4:lle
½psMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
tai Keltainen Sydän Makaronia
Kastike:
600ghaukea fileoituna ja kuutioituna
3kevätsipulia varsineen
1rklsitruunamehua
1tlsitruunapippuria
2rklvoi-rypsiöljyseosta paistamiseen
1lvuohenputken lehtiä ja siankärsämöä
1tlmineraalisuolaa
2dlkermaa tai hapankermaa

Valmistusohje

Fileoi hauki piikeistä puhtaiksi fileiksi ja kuutioi ne isoiksi kuutioiksi (3 x 3 cm). Laita haukikuutiot, hakattu sipuli varsineen ja sitruunamehu sekä sitruunapippuri maustumaan kulhoon noin ½ tunniksi. Kerää yrtit mahdollisimman pieninä ja puhtaina isoon lävikköön. Kun lävikkö on täynnä, huuhtele lehdet lävikössä lämpimällä vedellä ja saksi pieniksi. Laita pastaa varten vesi kiehumaan. Paista marinoidut haukikuutiot pannulla voissa mukana olevan sipulisilpun kanssa, lisää puhdistetut silputut yrttien lehdet, lyhyt paisto. n. 10 min riittää. Lisää kermaa ja suolaa. Anna hautua pannulla hetki (ilman lämpöä liedellä). Keitä samalla pasta al dente, n. 6 min pakkauksen ohjeen mukaan.

VINKKI: Kokeile laittaa sekaan myös muita syötäviä luonnokasveja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)