Frutti Di Mare -taskut

Frutti Di Mare -taskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
munaa
viherpippureita
Täyte:
200gvalkosipulituorejuustoa
2dlsmetanaa tai kermaviiliä
50gpurjosipulia
1rkutilliä
200gtonnikalaa vedessä (1 tlk)
150gkatkarapuja
150gsimpukoita (1 tlk)
2tlsitruunapippuria

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut:

Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla.

Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi viherpippureita.

Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä 10-15 min ennen täyttämistä.

Täyte:

Silppua purjo ja yli puolet tillistä hienoksi, sekoita ne ja tuorejuusto sekä smetana tai kermaviili keskenään. Lisää joukkoon tonnikala, valutetut katkaravut ja simpukat, sekoita ja mausta sitruunapippurilla.

Jaa täytemassa pohjille ja taita kansi takaisin päälle. Koristele tillillä.

VINKKI: Voit jättää halutessasi simpukat pois ja laittaa tilalle enemmän katkarapuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)