Frutti Di Mare -taskut

Frutti Di Mare -taskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
viherpippureita
Täyte:
200gvalkosipulituorejuustoa
2dlsmetanaa tai kermaviiliä
50gpurjosipulia
1rkutilliä
200gtonnikalaa vedessä (1 tlk)
150gkatkarapuja
150gsimpukoita (1 tlk)
2tlsitruunapippuria

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi viherpippureita. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa levyt jäisinä ilman voitelua. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä. Silppua purjo ja yli puolet tillistä hienoksi, sekoita ne ja tuorejuusto sekä smetana tai kermaviili keskenään. Lisää joukkoon tonnikala, valutetut katkaravut ja simpukat, sekoita ja mausta sitruunapippurilla.  Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Jaa täytemassa pohjille. Taita kansi takaisin päälle. Koristele tillillä.

VINKKI: Voit jättää halutessasi simpukat pois ja laittaa tilalle enemmän katkarapuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)