Feta-Pastavuoka

Myllyn Paras
2-3:lle
3dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
vettä
250gjauhelihaa
2tlvoita
1iso sipuli
2punaista paprikaa
2valkosipulinkynttä
1rkloreganoa
½tlsuolaa
mustapippuria
1prkfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
Munamaito:
5dlmaitoa
2munaa
1tlpaprikajauhetta
½tlsuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta kypsäksi ja ruskista jauheliha voissa. Lisää
sekaan hienonnettu sipuli. Lisää kuutioidut paprikat ja murskatut valkosipulinkynnet. Mausta. Lisää kuutioitu juusto ja sekoita joukkoon. Lado uunivuokaan
kerroksittain pastaa ja jauhelihaseosta. Valmista munamaito ja kaada vuokaan.
Kypsennä Feta-pastavuokaa 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Marjatta Hämeenlinnasta

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)