Ainekset 2-3:lle annosta

vettä
250
g
jauhelihaa
2
tl
voita
1
iso sipuli
2
punaista paprikaa
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
oreganoa
½
tl
suolaa
mustapippuria
1
prk
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
Munamaito:
5
dl
maitoa
2
munaa
1
tl
paprikajauhetta
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä pasta kypsäksi ja ruskista jauheliha voissa. Lisää sekaan hienonnettu sipuli. Lisää kuutioidut paprikat ja murskatut valkosipulinkynnet. Mausta.

  2. Lisää kuutioitu juusto ja sekoita joukkoon. Lado uunivuokaan kerroksittain pastaa ja jauhelihaseosta. Valmista munamaito ja kaada vuokaan. Kypsennä Feta-pastavuokaa 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Marjatta Hämeenlinnasta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.