Chilinen kasvispiirakka

Chilinen kasvispiirakka
pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
Kasvistäyte:
2rklvoi-öljyseosta
1sipuli
1-2porkkanaa
1chilipaprika
200gpaprika-chilituorejuustoa
1dlsuolapähkinöitä
1tlyrttisuolaa
1suippopaprika
50gparmesaanijuustoa

Valmistusohje

Ota pakastetaikinapohja sulamaan, taputtele se vuoan pohjalle ja reunoille. Vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Valmista täyte: suikaloi 1 sipuli ja 1 iso tai 2 pienempää porkkanaa ohuiksi suikaleiksi sekä silppua puhdistettu chilipalko pieneksi. Paista ne pannulla voi-öljyseoksessa. Lisää lopuksi tuorejuusto ja suolapähkinät, mausta yrttisuolalla. Levitä piirakkapohjalle. Leikkaa lopuksi suippopaprika renkaiksi ja levitä renkaat piirakan päälle. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30-40 min. Lisää raastettua parmesaania piirakan päälle paiston puolivälissä.

VINKKI: Onnistuu myös vaaleaan suolaiseen pohjaan, jos et halua ruista eli käytä tällöin Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)