Brownies

Brownies

Katso video ohjeen alta, kuinka Arja Elina Laine ja Radio NRJ:n Tuija Pehkonen leipovat yhdessä näitä suklaaherkkuja!

n. 24 kpl
200gtummaa suklaata
200gvoita
1dlsaksan- tai hasselpähkinöitä
1dlkuivattuja kirsikoita tai mustikoita
2dlruokosokeria
2dltomusokeria
4munaa
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dltummaa kaakaojauhetta
½tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
Lisäksi:
suklaakastiketta, rouhittua suklaata, ranskankermaa ja appelsiininkuorta tai appelsiinijäätelöä (tiikeri)

Valmistusohje

Sulata suklaapalat kuumaan voihin mikroaaltouunissa tai varovasti liedellä. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi ja pilko kuivatut kirsikat, lisää ne ensin suklaaseokseen. Anna hieman jäähtyä. Lisää sen jälkeen sokerit ja munat. Sekoita jauhoihin kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää jauhoseos lopuksi taikinaan ja sekoita sen verran, että suklaataikina on tasaista, mutta varo sekoittamasta liikaa.  Levitä taikina n. 3 cm:n paksuiseksi levyksi hyvin voidellun leivinpaperin päälle matalaan vuokaan (20 x 30 cm). Paista 180-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20 min niin, että taikina jää sisältä pehmeäksi. Anna jäähtyä, leikkaa levystä 5 x 5 cm:n kokoisia neliöitä.  Tarjoile browniesit suklaakastikkeen, rouhitun suklaan sekä appelsiinijäätelön tai appelsiininkuorella maustetun ranskankerman kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)