Rapeat karkkileivokset

Rapeat karkkileivokset
20-22 palaa
100gtummaa suklaata
50gvoita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dlfariinisokeria
½rklvaniljasokeria
¼dlkaakaojauhetta
1kananmuna
Väliin:
1-1½dlpieniä vaahtokarkkeja
Pinnalle:
1dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlfariinisokeria
30gvoita sulatettuna

Valmistusohje

Kuumenna uuni 180 asteeseen.

Paloittele suklaa ja voi mikrouunin kestävään kulhoon. Sulata mikrossa 450 W teholla sykäyksittäin. Mittaa kulhoon vehnäjauhot, fariinisokeri, vaniljasokeri ja kaakaojauhe. Lisää suklaa-voisula ja kananmuna ja sekoita aineet taikinaksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun pikkuvuokaan (18 x 13 cm) tasoita pinta ja levitä vaahtokarkit taikinan päälle. Sekoita kaurahiutaleet, fariinisokeri ja voisula ja levitä seos vaahtokarkkien päälle.

Paista uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä yön yli jääkaapissa ennen paloittelua.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)