Broileriohratto

35 min, josta valmisteluaika 25 min
3 | rkl | rypsiöljyä |
1 | sipuli | |
2½ | dl | Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita |
7-8 | dl | vettä |
1-2 | kasvisliemikuutiota | |
2 | porkkanaa | |
½ | punaista paprikaa | |
mustapippuria myllystä | ||
1 | tl | paprikajauhetta tai ripaus chiliä |
n.350 | g | (hunaja)marinoituja broilerisuikaleita |
1 | pala purjoa | |
½ | pussia pakastemaissia tai herneitä |
Valmistusohje
-
Kuumenna öljy kattilassa. Sekoittele ohrasuurimoita ja hienonnettua sipulia hetki rasvassa.
-
Lisää 7 dl vettä. Lisää ensin yksi kanaliemikuutio (maistele valmistuksen loppuvaiheessa ruokaa, lisää ½ - 1 liemikuutio, jos tarvitaan lisää).
-
Kuumenna kiehuvaksi ja jatka keittämistä. Pese ja suikaloi porkkana ja kuutioi paprika. Lisää ne kiehuvaan seokseen. Mausta. Sekoittele välillä.
-
Paista broilerisuikaleet erikseen pannulla öljyssä.
-
Leikkaa purjo renkaiksi ja lisää ne ja maissi tai herneet kiehumisen loppuvaiheessa ruokaan. Ruoan kokonaiskeittoaika on 35–40 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.
-
Lisää broilerisuikaleet lopuksi ohraton sekaan. Jos ruoka tuntuu kuivalta, lisää vettä.
Kommentoi reseptiä