Myllyn Paras on tuonut markkinoille täysin kotimaisen Minilasagne -tuotteen. Pienet levyt kypsyvät nopeasti ja maistuvat koko perheelle. Tämä lasagne on helppotekoinen ja melkoisen tulinen. Mikäli haluat hieman miedomman maun, jätä reseptin jalapenot pois.

Ainekset 4 annosta

3
rkl
chiliöljyä tai rypsiöljyä
400
g
broilerinfileesuikaleita
¼
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1
tl
paprikajauhetta
1
iso sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
1
iso punainen paprika
400
g
tomaattimurskaa
2
rkl
tomaattipyreetä
200
g
smetanaa
2-3
dl
vettä
2-3
rkl
jalapenoja
1-2
tl
kuivattua basilikaa tai oreganoa
mustapippuria myllystä
200
dl (noin 100g)
juustoraastetta

Ohje

  1. Kuumenna chiliöljy tai rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  2. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  4. Paloittele paprika.
  5. Lisää kasvikset pannulle ja sekoittele hetki.
  6. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, smetana, vesi ja jalapenot, sekä basilika tai oregano ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua muutama minuutti.
  7. Lisää vielä juustoraaste ja kuumenna.
  8. Laita kastike ja täysjyvä minilasagnelevyt kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastiketta. Laita päälle vielä halutessasi hieman juustoraastetta.
  9. Kypsennä ruokaa 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia.
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.