Banaani-Tattari Rieskaset

Banaani-Tattari Rieskaset

Tässä on todella helppo leipästen ohje, joka sopii moneen erikoisruokavalioon.  Rieskat ovat rasvattomia, soijajogurttiin tehtynä maidottomia, eivätkä ne sisällä kotimaista viljaa. Rieskat onnistuvat myös muilla hiutaleilla. Valmistuu nopeasti, kun ei ole tuoretta leipää. Banaani-Tattari Rieskanen sisältää noin 50 kcal / kpl.

noin 14 kpl
4dlrasvatonta banaanijogurttia tai soijapohjaista jogurttia tmv.
3dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1banaani pieninä kuutioina
1muna
¼tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sillä aikaa kaikki ainekset keskenään. Laita taikina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä nokareet mataliksi noin 8 cm halkaisijaltaan oleviksi rieskasiksi / leipäsiksi. Paista uunin keskitasolla 10-15 min. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin tai voin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella ihanan makuisia! Piristävän erilaista, suosittelen. Itselläni tuli hieman paksuja, joten paistoaika piteni.