Banaani-Tattari Rieskaset

Banaani-Tattari Rieskaset
  • Tässä on todella helppo leipästen ohje, joka sopii moneen erikoisruokavalioon. 
  • Rieskat ovat rasvattomia, soijajogurttiin tehtynä maidottomia, eivätkä ne sisällä kotimaista viljaa.
  • Rieskat onnistuvat myös muilla hiutaleilla.
  • Valmistuu nopeasti, kun kotona ei ole tuoretta leipää.
  • Banaani-Tattari Rieskanen sisältää noin 50 kcal / kpl.
noin 14 kpl
4dlrasvatonta banaanijogurttia tai soijapohjaista jogurttia tmv.
3dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1banaani pieninä kuutioina
1muna
¼tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sillä aikaa kaikki ainekset keskenään. Laita taikina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä nokareet mataliksi noin 8 cm halkaisijaltaan oleviksi rieskasiksi / leipäsiksi. Paista uunin keskitasolla 10-15 min. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin tai voin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella ihanan makuisia! Piristävän erilaista, suosittelen. Itselläni tuli hieman paksuja, joten paistoaika piteni.