• Banaani-kauraletut ovat toimiva aamupalaherkku vaikka viikonloppuna, mutta myös arkena jälkkärinä tai iltapalana, kun makeahammasta kolottaa ja haluaa nautiskella vähän terveellisemmin.

Ainekset annosta

2
kypsää banaania
4
dl
manteli- tai kauramaitoa
3
munaa
½
tl
suolaa
3-4
rkl
intiaani- tai kookossokeria (voit käyttää myös tavallista)
Paistamiseen:
neitsyt kookosöljyä

Ohje

  1. Muussaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.

  2. Paista kookosöljyssä pieniä lettusia. Tarjoile hilllon, marjojen tai hedelmien kanssa. Myös turkkilainen jogurtti sopii kylkeen.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.