Banaani-kauraletut

Banaani-kauraletut

Banaani-kauraletut ovat toimiva aamupalaherkku vaikka viikonloppuna, mutta myös arkena jälkkärinä tai iltapalana, kun makeahammasta kolottaa ja haluaa nautiskella vähän terveellisemmin.

2kypsää banaania
4dlmanteli- tai kauramaitoa
3munaa
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
½tlsuolaa
3-4rklintiaani- tai kookossokeria (voit käyttää myös tavallista)
Paistamiseen:
neitsyt kookosöljyä

Valmistusohje

Muussaa banaanit haarukalla soseeksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista kookosöljyssä pieniä lettusia. Tarjoile hilllon, marjojen tai hedelmien kanssa. Myös turkkilainen jogurtti sopii kylkeen.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)