Sekoita pohjien ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi. Leivo taikinasta tanko ja jaa se 10 osaan ja pyörittele jokaisesta pulla. Anna pullien levätä peitettyinä muovilla sillä aikaa, kun valmistat täytteen. Kuumenna rasva pannulla, lisää silputut purjosuikaleet, chilipaprika ja mustapippuri.
Paista hetki, ota pois liedeltä ja lisää maissit sekä guacamole. Kauli pullat pienehköiksi pyöreiksi levyiksi, halkaisija n. 12 cm. Levitä tortillojen päälle täyteseos, sekä avokado- ja paprikakuutiot ja oreganoa sekä kaprikset.
Valele avokadopalojen päälle sitruunamehua, etteivät ne tummu. Ripottele tortillojen pinnalle parmesaanilastuja. Paista tortilloja ilman rasvaa paistinpannulla miedolla lämmöllä tai 250-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 10 min.
Kommentteja ja keskustelua