Aprikoosi-rahkapiirakka

Aprikoosi-rahkapiirakka

Aina on syytä juhlaan!  Herkullinen aprikoosi-rahkapiirakka ei ole liian makea, mutta maistuu jokaiselle.  Piirakka on helppo tehdä ja sen voi nauttia esimerkiksi jälkiruokana viikonloppuna kahvin kera.

1pktMyllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makea (380 g)
5rklaprikoosihilloa
1tlkaprikoosin puolikkaita sokeriliemessä
2munaa
250gmaustamatonta rahkaa
1dlkermaa
¾dlsokeria
2tlvaniljasokeria tai -uutetta

Valmistusohje

Anna taikinan sulaa ja painele se pyöreään piirakkavuokaan. Levitä hillo pohjan päälle ja asettele valutetut aprikoosin puolikkaat.  Sekoita munat, rahka, kerma, sokeri sekä vaniljauute keskenään sekaisin. Kaada rahkaseos aprikoosien päälle. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)