Leikkaa sulanut kauramurotaikina kahtia ja kaaviloi se puolta ohuemmaksi ja neliöiksi leivinpaperin päällä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Levitä hillo toiselle levylle. Hillon rakenne saa olla kiinteää. Nosta toinen levy varovaisesti päälle.
Sekoita kuorrutuksen tomusokeri, sitruunamehu sekä halutessasi manteliesanssi keskenään. Ohenna seosta tarvittaessa vielä tilkalla sitruunamehua tai vettä.
Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen levyn päälle. Koristele nonparelleilla tai paahdetuilla mantelilastuilla. Anna kuorrutuksen jähmettyä ja leikkaa levy annospaloiksi.
Kuorrutetta kannattaa mielestäni laittaa vain hyvin ohut kerros ja kannattaa korvata osa sitruunamehusta vedellä, muuten tulee liian sitruunaisen makuista kuorrutetta.
Reseptin yläosassa, jossa ainesosat on lueteltu, ei mainita elintarvikeväriä. Sitten itse työohjeessa kuitenkin mainitaan tuo väri. Saako leivoksista vaaleanpunaisia käyttämällä mansikkatomusokeria, vai tarvitaanko myös elintarvikeväriä?