Oletko Joululeivonnan Suomen mestari 2023 ja Someleipuri 2024?

Myllyn Paras -brändi etsii Joululeivonnan SM-kisalla taas Suomen parhaita leipureita, joiden käsissä syntyvät kekseliäimmät reseptit, herkullisimmat maut ja näyttävimmät leivonnaiset.

Koko kisan voittajista kruunataan Joululeivonnan Suomen mestarit ja Someleipurit 2024 eli Myllyn Parhaan palkalliset leivontavaikuttajat, joita haastamme läpi ensi vuoden innostavilla leivontatehtävillä. Jos siis etsit avointa ovea somen leivontamaailman huipulle, tässä se on.

Voittajat palkitaan myös 1000 € lahjakorteilla S-ryhmään tai Keskolle voittajan oman toiveen mukaan. Koko ensi vuoden kestävästä Someleipurit 2024 -yhteistyöstä maksetaan voittajille lisäksi erilliset rahapalkkiot.

Kisaan osallistutaan suunnittelemalla itse kekseliäs ja herkullinen resepti joululeivonnaiselle, jonka kuva on osa hakemusta. Osallistuminen on tänä vuonna helppoa ympäri Suomen, sillä kisan semifinaali ja finaali eivät edellytä jatkoon päässeiden läsnäoloa.

Osallistumiseen tarvitset myös julkisen sometilin, sillä etsimme SM-kisaan leipureita, joilla on intoa kehittyä kanssamme leivontavaikuttajiksi. Valmis vaikuttaja tai suuren yleisön suosikki hakijan ei tietenkään täydy olla – halu kehittyä ja kasvattaa myös omaa yleisöä merkitsee.

Lue ohjeet ja osallistu Joululeivonnan SM-kisaan 20.11.2023 loppuun mennessä.

Kaikki kisatyöt tarkistetaan ennen julkaisua. Iltaisin ja viikonloppuisin lähetetyt työt julkaistaan seuraavan arkipäivän aikana.