1. Joululeivonnan SM-kisan järjestää Lantmännen Cerealia ja Lantmännen Unibake (jäljempänä Järjestäjä) yhteistyökumppaneineen (jatkossa Yhteistyökumppani).
 2. Kisassa etsitään joululeivonnan Suomen mestaria ja Someleipurit-reseptivaikuttajaa kahdessa sarjassa: 16–20-vuotiaat ja yli 20-vuotiaat.
 3. SM-kisaan voi hakea 18.10.–20.11.2023 klo 23.59 asti lähettämällä Myllyn Parhaan kisasivuille itse suunnitellun reseptin ja kuvan kekseliäästä jouluherkusta sekä linkin osallistujan julkiseen sometiliin ja vastauksen lomakkeen kysymykseen. Lomakkeessa tulee myös ilmoittaa, kumpaan sarjaan osallistuja ikänsä mukaisesti osallistuu.
 4. Molempien sarjojen pääpalkintona on erikseen sovittavan sopimuksen mukaan 2024 vuoden kestävä, palkallinen resepti- ja someyhteistyö Myllyn Parhaan Someleipurina. Lisäksi kaikki jatkoon päässeet palkitaan S-ryhmän tai Keskon lahjakorteilla: voittajat saavat 1000 €, finaalissa toiseksi tulleet 200 € ja semifinaalissa pudonneet 50 €. Kisan voittajille maksetaan 1000 € lisäksi erikseen sovittava rahapalkkio Someleipurit 2024 -yhteistyöstä. Voittajat saavat ensimmäisen Someleipurit 2024 -tehtävänsä heti voittajien julkistamisen jälkeen.
 5. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin palveluksessa olevia henkilöitä, jotka ovat mukana kisan järjestämisessä tai heidän perheenjäseniään. Alaikäisellä tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus.
 6. SM-kisaan voi osallistua verkossa osoitteessa https://www.myllynparas.fi/oletko-joululeivonnan-suomen-mestari.
 7. Osallistumiseen käyttämäsi reseptin ja kuvan tulee olla itse tekemiäsi, ja sinulla tulee olla niihin tekijänoikeudet. Järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta kisassa aineistoja, jotka ovat asiattomia tai loukkaavia.
 8. Kummastakin sarjasta valitaan neljä parasta semifinaaliin. Myllyn Paras -brändin edustajat, Someleipurit 2023 ja Myllyn Parhaan Instagram-seuraajat valitsevat kisatöiden kekseliäisyyden ja näyttävyyden perusteella kummastakin sarjasta kaksi parasta finaaliin.
 9. Finaalissa vuoden 2023 Someleipurit Anna Jaatinen ja Pihla Sallinen testileipovat 2.12. finalistien kaikki reseptit, jonka jälkeen he ja Myllyn Paras -brändin edustajat arvioivat valmiit leivonnaiset sekä valitsevat SM-kisan voittajat, joista tulee myös Someleipurit 2024. Voittajat julkaistaan Myllyn Parhaan Instagramissa 7.-8.12.2023. 
 10. Kisasivulla äänestetään SM-kisaan lähetettyjä töitä 18.10.–20.11.2023. Sivustolla tapahtuva äänestys ei vaikuta osallistujan jatkoon pääsyyn. Eniten ääniä saanut kisatyö palkitaan pienellä piparitalosetillä. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan lisäksi piparitalosetti yhdelle voittajalle. Palkinnot arvotaan 21.–28.11.2023 ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
 11. Osallistumalla hyväksyt, että Lantmännen Unibake ja Lantmännen Cerealia voivat julkaista ja mainostaa reseptiäsi sekä kuvaasi ilman erillistä lupaa ja palkkiota. Kisasta julkaistaan teksti- ja kuvamateriaalia Myllyn Paras -brändin ja muiden Yhteistyökumppanien medioissa. SM-kisan finalistit sekä voittajat sitoutuvat Myllyn Paras -brändin ja Yhteistyökumppanien sekä median haastateltaviksi ja kuvattaviksi.
 12. Osallistumalla tähän kisaan ja arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kisan sekä arvonnan sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin ilmoittamalla niistä kisan verkkosivuilla.
 13. Kisan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman tietonsa jättäneen antamaa lupaa, jonka voi antaa erikseen kisasivustolla.

 Palaa kisan etusivulle tästä ja osallistu kisaan 20.11.2023 klo 23.59 mennessä!