Haettu sivustolta 20.4.2024
Perinteinen lanttulaatikko
Perinteinen lanttulaatikko
13 kommenttia
Valmisteluaika
15 min
Kokonaisaika
1 h 45 min
Tee itse lantusta sosetta tai osta pakastesosetta ja sulata se tai käytä einessosetta (pötkö). Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Kaada seos voideltuun isoon laakeaan uunivuokaan tai kahteen pienempään. Ripota pinnalle korppujauhoja. Paina pintaan koristeita ruokalusikalla. Lisää päälle voinokareita.
Paista 175-asteisen uunin alaosassa 1½ tuntia tai miedommassa lämmössä pidempään, jolloin lanttulaatikko saa enemmän makua.
Katso myös: Maksalaatikko, Perinteinen Porkkanalaatikko ja Imelletty Perunalaatikko.
In reply to Jos tekee lanttusurvoksen by Anonymous (not verified)
In reply to Kokeilin tänään reseptiä kun by Anonymous (not verified)
In reply to Kokeilin tänään reseptiä kun by Anonymous (not verified)