Supersuosittu lasagne

Valmista jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, raastetut porkkanat ja muut aineet. Anna kastikkeen hautua noin 30 min.
Valmista juustokastike: sulata voi, lisää vehnäjauhot ja vatkaa maito vähitellen kastikkeeseen; anna kiehua muutama minuutti. Ota kattila pois levyltä, sekoita joukkoon puolet juustoraasteesta ja mausta.
Levitä voideltuun, laakeaan vuokaan kerros jauhelihakastiketta ja sen päälle kerros juustokastiketta. Peitä kerros vierekkäin asetetuilla lasagnelevyillä. Levyjä ei tarvitse esikeittää. Tee vuokaan noin 4 samanlaista kerrosta.
Kaada päällimmäiseksi kerrokseksi juustokastiketta ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kypsennä lasagnea 175-asteessa noin 50 min eli kunnes se on pinnaltaan kauniin ruskea. Anna ruuan vetäytyä noin 5 min ennen tarjoilua.
VINKKI: Kokeile mikrossa valmistettavaa, luomoavaa lasagnea! Valmista ohjeen mukaisesti ½ annosta lasagnea. Kypsennä mikroaaltouunin täysteholla (800 W) 20 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5 min. Näin valmistetusta annoksesta riittää lasagnea 3-4:lle ruokailijalle.
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to Mikä on parasta by Anonymous (not verified)
In reply to Olen tekemässä ateriaa 20:lle by Anonymous (not verified)
In reply to Todella hyvä resepti! Nyt by Anonymous (not verified)