Anonyymi kirjoitti
24.7.2014 - 07:21
Olen tehnyt tällä reseptillä lasagnea jo yli 25 vuotta. Ainoa muutos on ollut jauhelihakastike 1,5 ja juustokastike 1,25 kertaisena. Aikoinaan leikkasin lasagnepaketin ohjesivun talteen hyvänä ohjeena jotta muillakin lasagnelevyillä saisin onnistuneen lopputuloksen. Kolme poikaani, 30, 28 ja 25 vuotiaat ovat sanoneet, että kyllä iskän tekemä on paljon maukkaampaa kuin äitien tekemä. Ruoan salaisuus on tämä ohje, mitään muuttamatta, mitään lisäämättä. Sanoisin kokemuksestani sen, että ennakkoon kasaaminen onnistuu, kunhan paistoa varten lisää vuokaan ohutta maitokastiketta/maitoa, koska kosteus imeytyy esisäilytyksen aikana levyihin eikä lasagnesta tule mehevää vaan kuivaa, käppärää. Olen jo vanha mies (77v). Toivon kuitenkin jotta saisin tehdä vielä useasti tätä lasagnea. On se niin hyvää...
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.