Tervetuloa Myllyn Paras -artikkeleiden pariin! Tarjoilemme tarinoita ja bloggauksia, jaamme hyviä neuvoja sekä haastamme sinut kanssamme leipomaan ja kokkailemaan. Jo vuodesta 1928 asti olemme olleet mukana suomalaisten elämässä ja ruokapöydässä.

Ruokainen suolainen piirakka

Syksyn pimetessä on ihana herkutella ruokaisilla suolaisilla piirakoilla. Lisää helppoutta piirakan tekemiseen saat Myllyn Parhaan valmistaikinoilla ja kokonsa ja mallinsa myötä nämä ovat helppoja herkkuja myös talven eväsretkille! Tein kolmea erilaista täytettä, jotta lähes jokaiselle olisi jotakin. Jokaista makua tuli kuusi pikkupiirakkaa tällä ohjeella.

Lue lisää
Trattoria-tuorepuuro

Tuorepuuro on mainio päivän käynnistäjä. Edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan jätetty puurokulho ei kaipaa aamulla muuta kuin lusikkaa. Tuorepuuron peruskaava on helppo oppia ja puuron koostumusta tuunata oman maun mukaan. Tuorepuuron peruskaava on 1 dl hiutaleita + 1 dl nestettä + 1 dl massaa + 1 rkl makua.

Lue lisää

Pages