Tervetuloa Myllyn Paras -artikkeleiden pariin! Tarjoilemme tarinoita ja bloggauksia, jaamme hyviä neuvoja sekä haastamme sinut kanssamme leipomaan ja kokkailemaan. Jo vuodesta 1928 asti olemme olleet mukana suomalaisten elämässä ja ruokapöydässä.

Kauraiset Amerikkalaiset suklaaskonssit

Mehevillä amerikkalaisilla suklaaskonsseilla on helppo kruunata aamiainen esimerkiksi kesämökillä. Skonssien valmistelu vie suunnilleen saman ajan, kuin uunilta kestää kuumeta oikeaan lämpötilaan. Leivinjauheella kohotettavien skonssien taikina tarvitsee vain sekoittamisen ja muuhun valmisteluun kuluu vain muutama minuutti.

Lue lisää
Peltileipä

Peltileipä on helppo tapa leipoa tuoreita leipäsiä ja sämpylöitä lyhyelläkin varoitusajalla. Pellille levitettävältä taikinalta ei juuri vaadita leivän rakennetta tukevia ominaisuuksia, joten taikinan ainesosien määrien kanssa voi tarvittaessa olla hiukan suurpiirteinen. Opettelemalla ulkoa muutaman perusasian, peltileipä onnistuu sormituntumalla kaapista löytyvistä aineksista ilman reseptiäkin.

Lue lisää
Banoffee

Banoffee on makea juhlapöydän herkku. Sen vaatimaton ulkonäkö hieman pettää, koska maku on mitä herkullisin. Banoffee valmistuu helposti käyttämällä pohjana Myllyn Paras kauramurotaikinaa ja täyttämällä piirakkapohjan kinuskilla, banaanilla ja kermavaahdolla.

Lue lisää

Pages