Tervetuloa Myllyn Paras -artikkeleiden pariin! Tarjoilemme tarinoita ja bloggauksia, jaamme hyviä neuvoja sekä haastamme sinut kanssamme leipomaan ja kokkailemaan. Jo vuodesta 1928 asti olemme olleet mukana suomalaisten elämässä ja ruokapöydässä.

Kuhaa en croute

Loppuvuoden juhlakausi on kotikokkien laatuaikaa. Tähän aikaan vuodesta reseptihihasta saa vetää esiin niin herkkuleipomukset kuin juhlapöytien bravuuritkin. Suomalaiseen juhlapöytään kuuluu perinteisesti monipuolinen kattaus kalaruokia, joten kalareseptejä ei koskaan ole hihassa liikaa.

Lue lisää
Vegaaninen levypiirakka

Vegaaninen levypiirakka on helppo valmistaa Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpavusta ja Myllyn Paras Iso Lehtitaikinalevystä. Runsasproteiininen ateriarouhe soveltuu erinomaisesti ruoan lisukkeeksi sekä täytteeksi erilaisiin piirakoihin ja pasteijoihin.

Lue lisää
Taikataikina1

Taikataikinan ainesosat löytyvät varmasti joka kodista ja se on helppo tehdä sekä ennen kaikkea siitä saa tehtyä vaikka mitä ihanaa! Erilaisia koristeita, nukkekodin kalusteita ja rekvisiittaa, joulukoristeita tai siihen voi painaa pienet käden tai jalan jäljet muistoksi tai lahjaksi.

Lue lisää
Italialaiset kreemileivokset

Italialainen sporcamus, tunnetaan myös nimellä stusciamus, on helppotekoinen perinneleivonnainen Italian Apuliasta. Leivonnaisen nimi tulee italiankielisestä sotkua tarkoittavasta sporcare-sanasta, jolla ei suinkaan kuvata itse leivonnaista vaan sitä, miten helposti kreemitäytteisellä leivoksella sotkee vähintään suupielensä.

Lue lisää

Pages