Yrttiriisi

Myllyn Paras
3-4:lle
2rklöljyä
2-3valkosipulinkynttä
1rklpersiljaa
1rklbasilikaa
½rklkirveliä
2dlMyllyn Paras Pitkäriisiä
tai Villiriisiseosta
7-8dlvettä
1kasvisliemikuutio
½-1tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna öljy kattilassa tai kasarissa, lisää hienonnetut valkosipulinkynnet,
tuoreet tai kuivatut yrtit (tuoreita yrttejä voi käyttää reilummin) ja riisi.
Anna riisin hetki kuullottua kuumassa mausteöljyssä, lisää vesi ja kasvisliemikuutio ja halutessasi suolaa. Anna kiehua hiljalleen 20 min kypsäksi
välillä sekoittaen. Tarjoile pääruuan lisäkkeenä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Missä vaiheessa kurkuman voisi lisätä jos haluaa keltaista riisiä? Lopuksi?
Kurkuman voi lisätä samaan aikaan yrttien kanssa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta