Wienerleivokset

50 min, josta valmisteluaika 15 min
14 kpl
1 | pkt | Myllyn Paras Wienertaikinaa (500 g) |
1 | kananmuna | |
Vaniljainen tuorejuustotäyte ja päällinen: | ||
300 | g | maustamatonta tuorejuustoa |
2 | dl | tomusokeria |
1/3 | vaniljatangon siemeniä | |
Koristelu: | ||
vadelmia ja pensasmustikoita | ||
tomusokeria |
Valmistusohje
-
Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.
-
Käytä pientä pyöreää muottia, niin saat jokaisesta taikinalevystä kolme pyöreää palaa.
-
Voitele pyöreät taikinapalat kananmunalla.
-
Paista uunissa 225 °C n. 12–15 min.
-
Valmista vaniljainen tuorejuustotäyte. Sekoita tuorejuuston sekaan tomusokeri ja vaniljatangon siemenet.
-
Anna viineritaikinapalojen jäähtyä ja halkaise ne varovasti kahtia.
-
Pursota tuorejuustotäyte halkaistujen palojen väliin ja kun olet asettanut kannan paikoilleen, pursota vielä päälle ja asettele marjoja haluamallasi tavalla. Viimeistele tomusokerilla.
Kommentoi reseptiä