Wienerleivokset

Wienerleivokset
50 min, josta valmisteluaika 15 min
14 kpl
1pktMyllyn Paras Wienertaikinaa (500 g)
1kananmuna
Vaniljainen tuorejuustotäyte ja päällinen:
300gmaustamatonta tuorejuustoa
2dltomusokeria
1/3vaniljatangon siemeniä
Koristelu:
vadelmia ja pensasmustikoita
tomusokeria

Valmistusohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Käytä pientä pyöreää muottia, niin saat jokaisesta taikinalevystä kolme pyöreää palaa. 

  3. Voitele pyöreät taikinapalat kananmunalla.

  4. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

  5. Valmista vaniljainen tuorejuustotäyte. Sekoita tuorejuuston sekaan tomusokeri ja vaniljatangon siemenet.

  6. Anna viineritaikinapalojen jäähtyä ja halkaise ne varovasti kahtia.

  7. Pursota tuorejuustotäyte halkaistujen palojen väliin ja kun olet asettanut kannan paikoilleen, pursota vielä päälle ja asettele marjoja haluamallasi tavalla. Viimeistele tomusokerilla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)