Sulata taikinalevyt, kauli niitä hieman pidemmiksi ja jaa jokainen levy kahdeksi pitkäksi suikaleeksi. Voitele suikaleet munalla.
Taittele leivinpaperista pieniä tötteröitä uuninkestävän leivontatötterön tai pikkulusikan päälle. Voitele voipaperitötteröt öljyllä. Kierrä voitaikinasuikaleet tötteröiden päälle voideltu puoli päällepäin. Aloita kiertäminen tötterön suiposta päästä kohti leveämpää aukkoa niin, että taikinaa menee aina osittain edellisen suikaleen päälle.
Laita tötteröt leivinpaperin päälle uunipellille. Paista kauniin värisiksi 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 minuuttia.
Anna jäähtyä ja poista vasta sen jälkeen pikkulusikka ja leivinpaperi.
VALMISTA TÄYTE:
Tee luumu- tai taatelisose keittämällä luumuja sokeriliemessä tai käytä tölkki (300 g) valmista luumumarmeladia. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää siihen rahka, kylmä sose ja muut maustavat ainekset. Tarkista maku mieleiseksesi. Täytä tötteröt ennen tarjoilua.
Kommentteja ja keskustelua