Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella

Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella

Voitaikinataskut ovat käteviä ja soveltuvat monipuolisesti sekä makeisiin että suolaisiin herkkuihin.  Herkulliset tarjottavat syntyvät vaivatta ja nopeasti!

10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
n.1lmansikoita (tuoreina tai pakasteena)
dlkuohukermaa
100gmascarpone-juustoa
1tlvaniljasokeria
n.2-3rklsokeria

Valmistusohje

Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.  Ota mascarpone-juusto lämpiämään noin 15-30 minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarpone-juusto niin, että seos on tasainen. Mausta sokereilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmiksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, anna niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoista tulevaa mehua, se värjää moussen kauniin vaaleanpunaiseksi.  Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kyllä pidin.