Ainekset 10 annosta

140
g
pähkinäsuklaalevitettä
tomusokeria
(tuoreita marjoja)

Ohje

  1. Ota wienertaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Aloita leipominen heti, kun levyt ovat sulaneet.
  2. Laita levyjen päälle ohuelti pähkinäsuklaalevitettä.
  3. Leikkaa levy pizzaleikkurin tai taikinapyörän avulla pituussuunnassa neljään osaan. Laita kaksi suikaletta päällekkäin niin, että täyte jää väliin.
  4. Tartu vastakkaisista päistä ja kieritä suikale korkkiruuville. Nosta pellille leivinpaperin päälle kierteeksi. Työnnä pää kierteen alle piiloon. Viinerit ehtivät kohota leipomisen aikana, joten niitä ei tarvitse erikseen kohottaa. 
  5. Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes pinta on saanut kevyesti väriä. Siirrä lastan avulla ritilän päälle jäähtymään.
  6. Siivilöi jäähtyneiden viinereiden pinnalle tomusokeria. Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla.
Resepti:
Kinuskikissa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.