Vegeburrito

Burrito
50 min, josta valmisteluaika 10 min
8 kpl
Yrttimajoneesi:
1dlvegemajoneesia
1dlmaustamatonta vegejogurttia
1limen mehu
silputtuja yrttejä maun mukaan
suolaa
rouhittua mustapippuria
Avokadotahna:
2avokadoa
1tomaatti
2valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
1pienen sitruunan mehu
Täytekasvikset:
1munakoiso
1-2thai raw chiliä
2–3rkloliiviöljyä
suolaa
1dlpekaanipähkinöitä
3eri väristä paprikaa
2punasipulia
2rklöljyä
2tlvaaleaa luomusiirappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
1dlkevät- tai ruohosipulisilppua
Lisäksi täytteeseen:
8retiisiä
8salaatinlehteä
Tarjoiluun:
1pkt(8 kpl) Myllyn Paras Kauratortilloja
1ruukkukorianteria

Valmistusohje

Sekoita yrttimajoneesin aineet.

Muussaa avokadojen hedelmäliha haarukalla, lisää kuutioitu tomaatti, mausteet ja sitruunasta puristettu mehu joukkoon. 

Kuutioi munakoiso, silppua chilit. Ruskista ja kypsennä ne öljyssä paistinpannussa. Mausta suolalla ja lisää karkeaksi murskatut pähkinät joukkoon. Siirrä lautaselle.

Suikaloi putsatut paprikat ja kuoritut punasipulit. Kuumenna öljy ja siirappi pannussa ja paista suikaleet. Mausta ja lisää sipulisilppu joukkoon.

Huuhtaise ja linkoa salaatinlehdet ja viipaloi retiisit.

Paahda kauratortillat paistinpannussa, täytä aineksilla ja kietaise rullaksi. Nauti.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)