Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa.

Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm, noin 8 annosta

2
rkl
tummaa kaakaojauhetta
100
g
tummaa suklaata rouheena
1
muna
2
dl
ruokakermaa
2
dl
maustettua rahkaa
vadelmia
valkosuklaata

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Sekoita taikinan joukkoon kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Tämä onnistuu parhaiten käsin puristelemalla. Kauli taikina pyöreäksi ja asettele se vuokaan.

  2. Sekoita ruokakerma, muna ja maustettu rahka keskenään ja kaada ne vuokaan. Ripottele päälle vadelmia ja valkosuklaata oman maun mukaan.

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Lopuksi voit vielä ripotella valkosuklaata päälle.

Resepti:
Kassu, Santtu, Valtteri

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.