Valkosuklaaspesiaali

Valkosuklaaspesiaali
  • Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa.
  • Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.
piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
2rkltummaa kaakaojauhetta
100gtummaa suklaata rouheena
1muna
2dlruokakermaa
2dlmaustettua rahkaa
vadelmia
valkosuklaata

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Sekoita taikinan joukkoon kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Tämä onnistuu parhaiten käsin puristelemalla. Kauli taikina pyöreäksi ja asettele se vuokaan.

Sekoita ruokakerma, muna ja maustettu rahka keskenään ja kaada ne vuokaan. Ripottele päälle vadelmia ja valkosuklaata oman maun mukaan.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Lopuksi voit vielä ripotella valkosuklaata päälle.

Resepti:
Kassu, Santtu, Valtteri

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)