Valkosuklaaspesiaali

Valkosuklaaspesiaali

Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa. Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
1muna
2dlruokakermaa
2dlmaustettua rahkaa
vadelmia
valkosuklaata

Valmistusohje

Kauli sulanut taikina pyöreäksi ja asettele se vuokaan. Sekoita ruokakerma, muna ja maustettu rahka keskenään ja kaada ne vuokaan. Ripottele päälle vadelmia ja valkosuklaata oman maun mukaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Lopuksi voit vielä ripotella valkosuklaata päälle.

Resepti:
Kassu, Santtu, Valtteri

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)