Ainekset 15 - 20 kpl annosta

Täyte:
100
g
ranskankermaa
100
g
mantelirouhetta
100
g
paistonkestävää vadelmamarmeladia
100
g
vadelmia, pakastevadelmat jäisinä
2
tl
vaniljasokeria
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
raesokeria

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa taikinalevyt kahtia neliöiksi ja annostele kunkin neliön keskelle n.1 rkl täytettä.
  2. Nosta neliön kulmat ylös suppuun keskelle kostutetuin sormin. Voitele munalla, ripottele pinnalle raesokeria ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 20-25 min. kauniin ruskeiksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.