Tomates i piperies jemistes

Myllyn Paras
4:lle
4-6tasakokoista paprikaa tai isoa tomaattia
200gjauhelihaa
2-3dlkeitettyä Myllyn Paras Pitkäriisiä
suolaa
mustapippuria
2tloreganoa
1-1½tlrouhittua anista
2-4puristettua valkosipulia

Valmistusohje

Huuhdo kasvikset. Leikkaa hattu tomaateilta tai paprikoilta. Koverra sisukset pois. Sekoita täytteen aineet keskenään ja jaa se kasvisten sisään. Nosta sopivan kokoiseen uunivuokaan. Aseta hatut paikoilleen. Kaada vuoan pohjalle vähän (n. 1cm) kasvislientä ja peitä vuoka alumiinifoliolla aluksi. Kypsennä n. 200-asteessa 30-50 minuuttia. Ota alumiinifolio loppuvaiheessa pois, niin kasvikset saavat vähän väriä.

Resepti:
Visa Salojärvi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)