Piparinleivonnan SM-voittaja 2019 ja Someleipuri 2020 Sanna Kalasniemi pisti pipariksi ja taikoi Myllyn Parhaan Piparkakkutaikinan uuteen muotoon.
Makean mausteinen tiramisu pipareilla ja lakkamelballa saa ytyä vahvasta kahvista, mutta aikuisten version voit terästää myös tipalla Amarettoa. Tämä resepti on simppeli valmistaa, ja siitä riittää jopa 15 hengelle.
Sulata taikinaa jääkaapissa yön yli tai huoneenlämpöön levitettynä noin 45 minuuttia.
Esilämmitä uuni 200 ºC asteeseen.
Kauli sulatettu Myllyn Paras Piparkakkutaikina noin 3 mm paksuksi levyksi. Painele taikinasta muotilla haluamiasi kuvioita ja nosta leivinpaperoidulle pellille.
Paista uunin keskitasolla noin 5–9 minuuttia ja jäähdytä huoneenlämmössä.
Kommentteja ja keskustelua