Valmista jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, raastetut porkkanat ja muut ainekset. Soijarouhetta käytettäessä turvota se ensin ja valmista kastike muuten kuten edellä. Anna kastikkeen hautua n. 30 min.
Valmista juustokastike: vispaa kattilassa kylmään maitoon jauhot ja anna seoksen kiehahtaa sakeaksi koko ajan hyvin sekoittaen. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausta.
Levitä voideltuun, laakeaan vuokaan kerros jauhelihakastiketta ja sen päälle kerros juustokastiketta. Peitä vierekkäin asetetuilla lasagnelevyillä. Tee vuokaan 3–4 samanlaista kerrosta.
Kaada päällimmäiseksi kerrokseksi juustokastiketta. Kypsennä lasagnea 175-asteisen uunin alatasolla n. 50 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
VINKKI: Erilaisilla ruokasienillä saat lisämakua lasagneen.