Taatelimuffinit

Taatelimuffinit
noin 20 kpl
2dlvettä
250gtaateleita (1 pkt)
dlsokeria
100gvoita tai margariinia
3munaa
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2tlleivinjauhetta
(1dlmantelirouhetta)
Halutessa kypsille muffineille kostutus:
4-5rklrommia, sherryä, likööriä tms.

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja taatelit kattilassa ja anna taateleiden soseutua. Lisää
sokeri ja voi seokseen sulamaan, anna jäähtyä hieman. Vatkaa jäähtymisen
loppuvaiheessa munat yksitellen joukkoon. Lisää taikinaan vehnäjauhot, joihin on
sekoitettu leivinjauhe ja halutessa mantelirouhe. Sekoita taikina tasaiseksi ja
jaa se lusikoiden avulla muffinivuokiin, esim. silikoniset vuoat ovat tähän
käteviä. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Onko säilyvyys yhtä hyvä kuin kakulla?
Pienet muffinit kuivuvat helpommin. Tarvittaessa muffinit voi myös pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Ihanaa