Suolaisten muffinien perusohje

Suolaisten muffinien perusohje
25 min, josta valmisteluaika 10 min
10-15 kpl
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2tlleivinjauhetta
½tlpaprikajauhetta
1tlyrtti- tai valkosipulisuolaa
1rklpersiljaa tai muuta yrttiä
100gkuutioitua kinkkua, kalkkunaleikettä, savukalaa tms.
100gkasviksia pieninä kuutioina esim. paprika
100gjuustoraastetta
2dlkermamaitoa
2munaa
½dlöljyä tai juoksevaa rasvaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (45)

Mielestäni maku oli vaisu, jauhonen ja suolaton. Kinkkumurua pitäisi olla mieluummin 200 g ja taikinaan piti lisätä lähes 1 dl maitoa jotta taikinan sai sopivan taipuvaksi. Jotakin lisämakua jäin kaipaamaan esim. yrttien ja lihan makua.
Miksiköhän muffinit tarttuivat kiinni paperivuokiin? Pitäisikö ne voidella? Tuntuu kyllä työläältä vaihtoehdolta.
Käytä foliokuppeja ja sudi ohuelti ne öljyllä, niin ei tule ongelmaa.
Laitoin yrttituorejuustoa makua antamaan ja kaksinkertaistin paprikamäärän. Oikein maukkaita tuli.
Kestääkö pakastamisen?
Muffinit voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Todella herkullisia :) Itse laitan aurajuustoa, paprikaa, cheddarjuustoa ja paahdettua sipulia ☺️
Mausteita on mun makuun ohjeessa liian vähän. Tein metwursti-paprika-mozzarella -täytteellä ja mauttomiksi jäivät. Muuten kyllä helppo ja kätevä idea.
Todella hyvän makuisia ja tekevät hyvän olon. Upea kahvileipä. Terveellinen vaihtoehto. Ruokaisa. Suosittelen. Pike
Erittäin hyvä.

Pages