Suolaisten muffinien perusohje

Suolaisten muffinien perusohje
10-15 kpl
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2tlleivinjauhetta
½tlpaprikajauhetta
1tlyrtti- tai valkosipulisuolaa
1rklpersiljaa tai muuta yrttiä
100gkuutioitua kinkkua, kalkkunaleikettä, savukalaa tms.
100gkasviksia pieninä kuutioina esim. paprika
100gjuustoraastetta
2dlkermamaitoa
2munaa
½dlöljyä tai juoksevaa rasvaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (34)

Onnistuuko tehdä kakkuvuuassa?
Onnistuu myös kakkuvuokaan tehtynä, tällöin paistolämpötilan on syytä olla matalampi ja paistoajan pidempi. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tein gluteenittomana vähän ohjetta muunnellen mausteiden osalta. Mustapekka kermalla:) Tosi hyviä!
Todella hyvä idea ja helppo toteuttaa....
Hyvä perusohje. Tein maidottoman kasvisversion kaurakermalla ja käyttämällä 300g eri kasviksia (korvaten kinkut ja juustot). Lisäsin vielä öljyä, johon olin murskannut kasvisliemikuution ja töräytin vielä tomaattipyrettä. Tuli hyvää!
Kiva että töräytit, vois itekkin kokeilla :)
Onnistuuko gluteenittomista jauhoista?
Vehnäjauhojen sijasta voi käyttää gluteenitonta jauhoseosta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Kokeilimme suolaisten muffinssien reseptiä ensimmäistä kertaa ja laitoimme kebabia ja feta-juustoa yleiskoneella muruiksi ja sekaan. Hyviä tuli -iltateelle loistavia.
Tosi kiva ja helppo resepti. Tein erilaisia makuja ja huomioita: jos malttaa antaa muffinssin vähän jäähtyä, niin se ei tartu paperivuokaan. Vähän löysempi taikina (tulee käyttämällä esim. tomaattia tai raastetta) kohoaa paremmin ja on maukkaampi. Mausteita kannattaa laittaa enemmän! Itse laitoin myös vähän pippuria.

Pages