Anonyymi kirjoitti
21.2.2012 - 19:28
Reseptin paras puoli on loputon variointimahdollisuus. Osa jauhoista kannattaa korvata jollain tymäkämmällä, esim. leseillä tai ruisjauholla. Mausteita ja täytteitä kannattaa laittaa reilummin ja reippaasti erilaisia mielijuttuja kokeillen. Sipuli ja juusto ovat itselläni vakiotäytteitä, eri juustolajeilla saa aivan erimakuisia lopputuloksia. Chilikastike antaa kivasti lisää makua, lihan voi korvata esim. vaalealla paahdetulla soijarouheella, jonka pähkinänen maku käy näihin mielestäni todella hyvin. Nesteeksi voi kokeilla vaikka liha/kasvislientä, tomaattimehua tms. mitä sattuu löytymään ja mieleen juolahtamaan. Taikinaan on ylipäänsä ihanan helppo piilottaa kaikenlaiset jämät, ja lopputulos on aina maistuva, kunhan ei juustossa pihistele :)
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.