Suklainen banaanipannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Suklainen banaanipannari
45 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Kaikki tykkäävät pannukakusta ja melkein kaikki tykkäävät suklaasta. 
  • Nämä kaksi kun yhdistää, lopputulos on jälkkärimäinen, mutta ei kuitenkaan mitenkään turhan makea. 
  • Syö sellaisenaan, hillon tai marjojen kera tai ripottele päälle sokeria ja vaikka kermavaahtoa, kaikki käy!
3kplkananmunaa
1dlsokeria
9dlsuklaanmakuista manteli-, soija- tai kauramaitoa
1tlsuolaa
5dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2kypsää banaania
(1rklneitsytkookosöljyä)

Valmistusohje

Vatkaa ensin kevyesti munat ja sokeri. Lisää maito ja suola ja jauhot pienissä erissä. Lisää kookosöljy. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, anna taikinan tekeytyä sillä aikaa.

Kun uuni on kuuma, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Viipaloi banaani ohuiksi siivuiksi ja lado taikinan päälle. Paista pannari uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)