Suklainen banaanipannari
Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

45 min, josta valmisteluaika 10 min
- Kaikki tykkäävät pannukakusta ja melkein kaikki tykkäävät suklaasta.
- Nämä kaksi kun yhdistää, lopputulos on jälkkärimäinen, mutta ei kuitenkaan mitenkään turhan makea.
- Syö sellaisenaan, hillon tai marjojen kera tai ripottele päälle sokeria ja vaikka kermavaahtoa, kaikki käy!
3 | kpl | kananmunaa |
1 | dl | sokeria |
9 | dl | suklaanmakuista manteli-, soija- tai kauramaitoa |
1 | tl | suolaa |
5 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
2 | kypsää banaania | |
(1 | rkl | neitsytkookosöljyä) |
Valmistusohje
-
Vatkaa ensin kevyesti munat ja sokeri. Lisää maito ja suola ja jauhot pienissä erissä. Lisää kookosöljy. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, anna taikinan tekeytyä sillä aikaa.
-
Kun uuni on kuuma, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Viipaloi banaani ohuiksi siivuiksi ja lado taikinan päälle. Paista pannari uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.
Kommentoi reseptiä