Suklainen banaanipannari

Suklainen banaanipannari

Kaikki tykkäävät pannukakusta ja melkein kaikki tykkäävät suklaasta.  Nämä kaksi kun yhdistää, lopputulos on jälkkärimäinen, mutta ei kuitenkaan mitenkään turhan makea.  Syö sellaisenaan, hillon tai marjojen kera tai ripottele päälle sokeria ja vaikka kermavaahtoa, kaikki käy!

9dlsuklaanmakuista manteli-, soija- tai kauramaitoa
1psMyllyn Paras Pannukakkujauhoa
(1rklneitsytkookosöljyä)
2kypsää banaania

Valmistusohje

Sekoita maito ja pannukakkujauhot keskenään tasaiseksi ja lisää joukkoon kookosöljy. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, anna taikinan tekeytyä sillä aikaa. Kun uuni on kuuma, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Viipaloi banaani ohuiksi siivuiksi ja lado taikinan päälle. Paista pannari uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)