Suklaapullat

Suklaapullat

Kaakaojauhe ja suklaarouhe antavat pullille herkullisen maun! Älä paista liikaa, jotta pullat eivät kuivu!

noin 15 kpl
annos (3 dl nestettä) itse tehtyä pullataikinaa
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
tai Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
2rklkaakaojauhetta
1dlsuklaarouhetta
Voiteluun:
kananmunaa
Pinnalle:
raesokeria tai väriraesokeria

Valmistusohje

Valmista pullataikina (katso tästä pullataikinan teko-ohje). Kohota. Kaaviloi kohonnut pullataikina 60 x 30 cm:n suuruiseksi suorakaiteeksi, kuten korvapuusteja tehdessä.  Kaaviloi pullataikinalevyn päälle pehmeäksi sulanut murotaikina, joihin olet sekoittanut kaakaojauhetta ja suklaarouhetta, ohueksi ja yhtä suureksi levyksi kuin on pohja pullataikinasta. Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa pullasta 2-3 cm:n viipaleita ja laita ne kumolleen muffinivuokiin.  Kohota peitettyinä lämpimässä paikassa kaksinkertaisiksi. Voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.

Vinkki: Voit leipoa myös piparipullia Laktoositon Pipari- tai Perinteinen Piparkakkutaikinasta (murotaikinan tilalle).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Nam, kuulostaa hyvälle!! Minkälaista suklaarouhetta?
Suklaarouheen voi valita oman maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tarkoittaako tuo 3 dl n annos pullataikinaa 3 dl nestettä vai kokotaikinaa 3 dl?
Pullataikinaa, johon on käytetty 3 dl nestettä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta