Suklaapiparit chilimoussella

Suklaapiparit chilimoussella
n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
Chilimousse päälle:
200gsitruunatuorejuustoa
n.2rklchilitahnaa
2dlvispikermaa
1rklchiliflakesia

Valmistusohje

Sulata taikinaa noin tunnin verran. Kauli taikina ohueksi, 2-3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele perinteisellä piparimuotilla kuviota taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min kauniin värisiksi. Piparit palavat helposti, ole tarkkana. Sekoita chilitahnaa tuorejuustoon niin, että saat siitä mieleistä, itsellesi tai vieraillesi sopivan voimakasta. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita chilijuustoseos joukkoon. Pursota pipareiden päälle tai tarjoa mousse erikseen niin, että jokainen voi levittää sitä pipareille haluamansa määrän. Ripottele pinnalle chilihiutaleita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)