Suklaa-kaurakeksit kauramurotaikinasta

Myllyn Paras
noin 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
100gtummaa suklaata rouheena
Voiteluun:
munaa
Koristeluun:
raesokeria

Valmistusohje

Sekoita sulaneen kauramurotaikinan sekaan 100 g suklaata, jonka olet rouhinut hienoksi veitsellä tai raastimella. Leivo taikina n. 2 cm:n paksuiseksi tangoksi ja leikkaa taikinatangosta veitsellä viipaleita. Laita viipaleet leivinpaperille uunipellille, voit vielä hieman sormin painella viipaleita matalammiksi pipareiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min. Mikäli haluat kekseille kiiltävän pinnan, voitele keksit munalla ennen uuniin laittoa ja mikäli haluat pinnalle koristelua, ripottele pinnalle raesokeria tai painele pintaan haarukalla kuvio.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvää on! Käytin maitosuklaata 150g, ja tuli tosi herkullista!