Ainekset noin 30 kpl annosta

100
g
tummaa suklaata rouheena
Voiteluun:
munaa
Koristeluun:
raesokeria

Ohje

  1. Sekoita sulaneen kauramurotaikinan sekaan 100 g suklaata, jonka olet rouhinut hienoksi veitsellä tai raastimella. Leivo taikina n. 2 cm:n paksuiseksi tangoksi ja leikkaa taikinatangosta veitsellä viipaleita. Laita viipaleet leivinpaperille uunipellille, voit vielä hieman sormin painella viipaleita matalammiksi pipareiksi.

  2. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min. Mikäli haluat kekseille kiiltävän pinnan, voitele keksit munalla ennen uuniin laittoa ja mikäli haluat pinnalle koristelua, ripottele pinnalle raesokeria tai painele pintaan haarukalla kuvio.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.