Popcorn-kaurakeksit
Katso suosituin kaurakeksireseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia kaurakeksejä.

25 min, josta valmisteluaika 15 min
- Nämä kaurakeksit on leivottu tämän hetken muodikkaita raaka-aineita käyttäen: kookosöljyä, kookossokeria, tummaa suklaata ja kaurahiutaleita sekä tattarijauhoja kera popcornien ja suolapähkinöiden.
- Halutessasi voit käyttää perinteisempiä aineita: kookosöljyn tilalla voita, kookossokerin tilalla sokeria, maissi- tai perunajauhojen tilalla vehnäjauhoja ja kookoskerman tilalla kermaa.
- Leivo lasten kanssa kaurakeksejä. Ne ovat helppoja valmistaa ja saat mukavaa yhteistä tekemistä.
- Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Eva Kela.
n. 30 kpl
125 | g | sulatettua kookosöljyä |
2 | dl | kookossokeria |
4 | dl | Myllyn Paras Kaurahiutaleita |
1 | dl | Myllyn Paras Tattarijauhoja |
1 | dl | peruna- tai maissijauhoja |
2 | tl | leivinjauhetta |
1 | tl | vaniljasokeria |
75 | g | tummaa suklaata |
6 | dl | popcorneja (suolattu oman maun mukaan) |
1 | dl | suolapähkinöitä |
1½ | dl | kookoskermaa tai -maitoa |
Valmistusohje
- Sulata kookosöljy varovasti nestemäiseksi. Sekoita siihen kookossokeri, hiutaleet ja jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen ja vaniljasokerin. Rouhi suklaa, popcornit ja suolapähkinät karkeaksi rouheeksi, lisää nämä ja kookoskerma taikinaan, sekoita tasaiseksi taikinaksi nopeasti.
- Ota taikinasta ruokalusikalla nokareita uunipellille ja painele n. 1 cm korkeiksi ympyröiksi. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min. Varo polttamasta keksejä.
VINKKI: Jos et halua kekseihin suklaata, voit jättää tumman suklaarouheen pois.
Kommentoi reseptiä