Sportti Kanapasta

Sportti Kanapasta

Sportti Täysjyväspagetti on runsaskuituinen (7,0 g/100g), laktoositon, täysjyvädurumvehnästä valmistettu maukas spagetti, joka pitää nälän pitkään loitolla. Täysjyväpastaa syömällä jaksaa harrastaa ja urheilla kauan, niinpä tuote on urheilijoille uusi suosikki! Järkevä vaihtoehto perinteiselle spagetille. Raaka-aineet: durumvehnäjauho ja vesi.

noin 4:lle
Kastike:
400gbroilerin fileesuikaleita
½-1purjosipulia suikaleina
3-5valkosipulinkynttä
5dlvettä
1kanaliemikuutio
1tlcurrya
¼tlvalkopippurijauhetta
½-1tl(yrtti)suolaa
1rasiavalkosipuli- tai tomaattista tuorejuustoa (100g)
2rklmaissijauhoa
Lisäksi:
1pskeitettyä Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti ja valmista kastike sillä aikaa. Paahda suikaleet pannulla. Lisää muut aineet. Anna lihan kypsyä. Saosta lopuksi lisäämällä kastikkeen joukkoon suurustetta. Tarjoile juuri keitetyn Sportti Täysjyväspagetin kanssa, sekoita pasta kastikkeen joukkoon tai tarjoile erikseen.

VINKKI: Halutessasi voit lisätä kastikkeen joukkoon pieninä paloina porkkanaa, paprikaa, ananasta tai maissia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)