Broileri-parsakaalikastiketta ja spagettia

Myllyn Paras
3-4:lle
3broilerin rintafileetä
1tlrypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
2-3rkltomaattipyreetä
3-4valkosipulinkynttä
2dlkanalientä
n.200gparsakaalia pieninä nuppuina tai 1 pkt pakasteparsakaalia
1rkltuoretta tai 1 tl kuivattua oreganoa
1dlruokakermaa tai vastaavaa tai kanalientä
2-3rklkapriksia
300-400gMyllyn Paras Spagettia
vähän parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä spagetti pakkauksen
ohjeen mukaan ja aloita broilerikastikkeen valmistus samalla.

Kuutioi broilerin rintapalat ja ruskista ne kevyesti
öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta palat lautaselle odottamaan. Lisää
pannulle tomaattipyree ja purista joukkoon valkosipulit, pyöräytä pannulla ja
lisää sekaan kanaliemi sekä parsakaali pieninä paloina. Keitä muutama minuutti
ja lisää ruokakerma, oregano ja broilerinpalat. Anna kypsyä vielä muutama
minuutti, tarkista maku ja lisää sekaan kaprikset.

Kaada kastike valutetun pastan päälle ja ripottele pinnalle
parmesaania.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)